Επιχειρήσεις

Your dream candidate is just around the corner.

Business Conference

Η σωστή διαχείριση προσωπικού σε μια εταιρεία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της, μπορεί να αποτρέψει πολλές αρρυθμίες αλλά και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για πολλές θετικές αλλαγές.

 

Εκτεινόμενη σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων (από πρόσληψη και απόλυση υπαλλήλων, προαγωγές και ανατοποθετήσεις, σύνταξη αγγελιών για θέσεις εργασίας, άδειες, management διεπαγγελματικών διενέξεων ως αποζημιώσεις και επιδόματα), η διαχείριση προσωπικού αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες σωστού Business Management.

Η Plan of Business προσφέρει τις εξής υπηρεσίες HR Management σε οutsourcing

Προσλήψεις υπαλλήλων. Περιλαμβάνει σύνταξη αγγελίας, διαδικασία συνεντεύξεων, προτάσεις επιλογών, επανάληψη της διαδικασίας εφόσον δεν υπάρξει επιλογή στελέχους.

​​

Διαχείριση διεπαγγελματικών σχέσεων. Περιλαμβάνει workshops σωστής ομαδικής εργασίας, διαχείριση συγκρούσεων, team building ασκήσεις.

​​

Εκπαίδευση στελεχών και management απόδοσης. Περιλαμβάνει σεμινάρια και workshops σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται και custom made, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

 

Παρέχουμε λύσεις σε διάφορους τύπους εργασιακών σχέσεων

Παράλληλα, η Plan of Business προσφέρει τις εξής HR Services σε consulting

Υπηρεσίες βελτιώσεων ή/και αλλαγών στο τμήμα HR. Περιλαμβάνει αυτοψία του τμήματος HR και σύνταξη report με προτάσεις.

​​

Στελέχωση start-ups. Περιλαμβάνει σύνταξη αγγελίας, διαδικασία συνεντεύξεων, προτάσεις επιλογών, επανάληψη της διαδικασίας εφόσον δεν υπάρξει επιλογή στελέχους.

​​

Employee handbook. Περιλαμβάνει οδηγούς και χρήσιμα documents σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται και custom made, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

 

Στην Plan Career, στοχεύουμε στην εύρεση του κατάλληλου στελέχους τοπικά ή παγκόσμια.

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε! Καλέστε μας σήμερα και αφήστε σε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό στέλεχος της επιχείρησής σας!

  • Ανεξάρτητες Υπηρεσίες  

  • Πλήρη & Μερική Απασχόληση

  • Άμεση πρόσληψη

Think Global

United States of America

United States of America

Netherlands

Netherlands

UK

UK

Ireland

Ireland

Iceland

Iceland

France

France

Germany

Germany

Spain

Spain

Switzerland

Switzerland